Ευέλικτη υποβρύχια αντλία πολτού

Ευέλικτη υποβρύχια αντλία πολτού

Η ευέλικτη αντλία υποβρύχιου πολτού είναι μια ηλεκτρική υποβρύχια αντλία πολτού βαρέως τύπου που έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται ένα ευρύ φάσμα πολτών και λειαντικών σωματιδίων σε υποβρύχιες εφαρμογές στην εξόρυξη και σε άλλες βιομηχανίες.

Λεπτομέρεια προϊόντος

Κίνα υψηλής ποιότηταςΗ ευέλικτη υποβρύχια αντλία πολτού από το εργοστάσιό μας καλείταιDepump
Θα αφοσιωθούμε στο να προσφέρουμε στους αξιότιμους αγοραστές μας τις πιο ενθουσιώδεις υπηρεσίες για την OEM China China Ευέλικτη υποβρύχια αντλία λάσπης με επένδυση από καουτσούκ μεγάλης χωρητικότητας για φρεάτιο, φυγοκεντρική αντλία, Ως αποτέλεσμα πολύ περισσότερα από 8 χρόνια μικρής επιχείρησης, έχουμε συγκεντρώσει πλούσια εμπειρία και προηγμένες τεχνολογίες στη δημιουργία των λύσεών μας. OEM China China High Head Vertical Slurry Pump, Vertical Turbine Pump, Με την τεχνολογία ως τον πυρήνα, αναπτύξτε και παράγετε προϊόντα υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες της αγοράς. Με αυτή την ιδέα, η εταιρεία θα συνεχίσει να αναπτύσσει προϊόντα με υψηλές προστιθέμενες αξίες και να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα και θα παρέχει σε πολλούς πελάτες τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες!

Τι είναι η ευέλικτη υποβρύχια αντλία πολτού;


Η ευέλικτη υποβρύχια αντλία υδαρούς πολτού διαθέτει στιβαρή κατασκευή που χρησιμοποιεί υλικά υψηλότερης ποιότητας για να εξασφαλίσει αξιόπιστη απόδοση και εξαιρετική διάρκεια ζωής. Η ευέλικτη υποβρύχια αντλία πολτού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στην εξόρυξη, την ηλεκτρική ενέργεια, τη μεταλλουργία, τον άνθρακα, την προστασία του περιβάλλοντος και άλλες βιομηχανίες για τη μεταφορά λειαντικού πολτού που περιέχει στερεά σωματίδια. Όπως μεταφορά ιλύος μεταλλευμάτων σε μεταλλουργικό συμπυκνωτή, απομάκρυνση υδραυλικής τέφρας θερμοηλεκτρικού σταθμού, υδαρή ιλύς άνθρακα και μεταφορά βαρέως μέσου εργοστασίου πλύσης άνθρακα, εκβάθυνση ποταμών, βυθοκόρηση ποταμών κ.λπ.

 Versatile Submersible Slurry Pump

Γιατί η ευέλικτη υποβρύχια αντλία πολτού της Depump;• Υψηλή παραγωγικότητα--Οι αντλίες μας έχουν σχεδιαστεί για να αντλούν υγρά που περιέχουν υψηλό ποσοστό στερεών (η μέγιστη συγκέντρωση βάρους της τέφρας μπορεί να φτάσει το 45% και η μέγιστη συγκέντρωση βάρους της σκωρίας μπορεί να φτάσει το 60%).

• Μεγάλη διάρκεια ζωής -- Τα φθαρμένα μέρη της αντλίας αναδευτήρα είναι όλα κατασκευασμένα από ανθεκτικά στην τριβή υλικά - σκληρό κράμα χρωμίου, έτσι ώστε οι αντλίες να έχουν καλύτερη σταθερότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

• Διάφορα προστατευτικά--Ο κινητήρας υιοθετεί διάφορα προστατευτικά, όπως προστασία υπερθέρμανσης, προβολή ανίχνευσης εισόδου νερού και μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα σε δύσκολες συνθήκες εργασίας.

• Μηχανική σφράγιση--Μοναδική συσκευή μηχανικής σφράγισης μπορεί να αποτρέψει τον ηλεκτροκινητήρα από νερό υψηλής πίεσης και ακαθαρσίες, επομένως μπορεί να εξασφαλιστεί υψηλή απόδοση αναρρόφησης.

Versatile Submersible Slurry Pump

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της ευέλικτης υποβρύχιας αντλίας πολτού:

• Τα ανταλλακτικά φθοράς είναι όλα κατασκευασμένα με ανθεκτικά στην τριβή υλικά - κράμα χρωμίου, έτσι οι αντλίες έχουν καλύτερη σταθερότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

• Η μοναδική συσκευή μηχανικής σφράγισης μπορεί να αποτρέψει τον ηλεκτροκινητήρα από νερό υψηλής πίεσης και ακαθαρσίες, επομένως μπορεί να εξασφαλιστεί υψηλή απόδοση αναρρόφησης.

• Εύκολη εγκατάσταση, λειτουργία και εξοικονόμηση κόστους, καθώς δεν απαιτείται επιπλέον αντλία κενού ή αντλιοστάσιο.

• Εκτός από την κύρια πτερωτή, ένα ζεύγος πτερωτής ανάδευσης είναι εξοπλισμένο για να βοηθήσει στο σπάσιμο και την ανάμειξη της λάσπης.

• Παρέχεται επαγγελματική υποστήριξη τεχνολογίας καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας χρήσης και συντήρησης.

Versatile Submersible Slurry Pump
 
Η Depump σας παρέχει πάντα την καλύτερη λύση όσο μπορούσαμε.

Εάν οποιαδήποτε ερώτηση είναι ευπρόσδεκτη να μας στείλει.
 
Versatile Submersible Slurry Pump


Hot Tags: Ευέλικτη υποβρύχια αντλία πολτού, Κατασκευαστές, Προμηθευτές, Χονδρική, Αγορά, Εργοστάσιο, Προσαρμοσμένο, Διαθέσιμο, Χύμα, Μάρκες, Κίνα, Κατασκευασμένο στην Κίνα, Προμήθεια, Φτηνές, Έκπτωση, Χαμηλή τιμή, Αγορά Έκπτωση, Τιμή, Τιμοκατάλογος, Προσφορά, Νεότερο , Ποιότητα, Προηγμένη, Τελευταίες Πωλήσεις

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν