Υποβρύχια αντλία πολτού με αναδευτήρα

Υποβρύχια αντλία πολτού με αναδευτήρα

Η υποβρύχια αντλία πολτού MSS είναι μια υδραυλική μηχανή που έχει κινητήρα και αντλία νερού βυθισμένη ομοαξονικά στο μέσο. Καλώς ήλθατε να αγοράσετε αντλία υποβρύχιας πολτού με αναδευτήρα από εμάς.

Λεπτομέρεια προϊόντος

Υποβρύχια αντλία πολτού με αναδευτήρα

Ο εξοπλισμός έχει προηγμένη δομή, ευρεία ροή ροής και ισχυρή ικανότητα εκκένωσης λυμάτων
Εξαιρετική επιλογή υλικών και ισχυρή αντοχή στη διάβρωση. Είναι κατάλληλο για μεταφορά υγρών που περιέχουν στερεά σωματίδια όπως άμμο, άρωμα, ουρά κ.λπ.

Χρησιμοποιείται κυρίως σε μεταλλουργία, ορυχεία, βυθοκόρους, θερμοηλεκτρικούς σταθμούς και άλλες επιχειρήσεις για την απομάκρυνση και μεταφορά υγρών σκωρίας. Είναι το ιδανικό υποκατάστατο των παραδοσιακών αντλιών πολτού.

Αυτή η σειρά υποβρύχιων αντλιών πολτού έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί απορροφώντας ξένη προηγμένη τεχνολογία, χρησιμοποιώντας υψηλής τεχνολογίας ανθεκτικά στη φθορά υλικά, τα οποία αυξάνουν σημαντικά τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού και μειώνουν τη συχνότητα συντήρησης.
Εκτός από την κύρια πτερωτή, η υποβρύχια αντλία πολτού προσθέτει ένα σύνολο στροφείων ανάδευσης στο κάτω μέρος, το οποίο μπορεί να ψεκάζει την εναποτιθέμενη λάσπη σε τυρβώδη ροή και ο σχηματισμένος πολτός υψηλής συγκέντρωσης βρίσκεται στην είσοδο αναρρόφησης της κύριας πτερωτής, έτσι ότι η αντλία μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς βοηθητικές συσκευές. Παράδοση υψηλής συγκέντρωσης.

Η συσκευή στεγανοποίησης μπορεί να εξισορροπήσει αποτελεσματικά την πίεση μέσα και έξω από το δωμάτιο, έτσι ώστε η πίεση και στα δύο άκρα του μηχανικού στεγανοποιητικού να είναι ισορροπημένη, γεγονός που διασφαλίζει την αξιοπιστία του μηχανικού στεγανοποιητικού και επεκτείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του.

Ο κινητήρας υιοθετεί μια ποικιλία μέτρων προστασίας όπως η υπερθέρμανση και η ανίχνευση εισροής νερού, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν με ασφάλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα υπό σοβαρές συνθήκες εργασίας. Ταυτόχρονα, η εταιρεία μπορεί να προσθέσει προστατευτικά μέτρα, όπως μέτρηση θερμοκρασίας κινητήρα και μέτρηση θερμοκρασίας ρουλεμάν σύμφωνα με τις απαιτήσεις των χρηστών για την κάλυψη της χρήσης των χρηστών σε διαφορετικές περιπτώσεις.


Όροι χρήσης των υποβρύχιων αντλιών πολτού:
1. Η τροφοδοσία είναι 50Hz (60HZ) / 380V (415v, 460v κ.λπ.) / 3 ΦΑΣΕΙΣ
2. Η θερμοκρασία του μέσου δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 60 ° C και δεν περιέχει εύφλεκτα και εκρηκτικά αέρια.
3. Η μεγάλη συγκέντρωση στερεών σωματιδίων στο μέσο: 45% για τέφρα και 60% για σκωρία.
4. Βάθος κατάδυσης πληρώματος: όχι περισσότερο από 40 μέτρα, το μικρό βάθος κατάδυσης υπόκειται στον βυθισμένο κινητήρα.
5. Η θέση εργασίας της μονάδας στο μέσο είναι κατακόρυφη και το πάνω μέρος είναι αναρτημένο και τοποθετημένο.
6. Το μέγιστο βάθος κατάδυσης του πληρώματος δεν είναι μεγαλύτερο από 20 μέτρα και το μικρό βάθος κατάδυσης δεν είναι μικρότερο από 1 μέτρο.
Hot Tags: Υποβρύχια αντλία πολτού με αναδευτήρα, κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρική πώληση, αγορά, εργοστάσιο, προσαρμοσμένη, σε απόθεμα, χύμα, μάρκες, Κίνα, κατασκευασμένη στην Κίνα, προμήθεια, φθηνή, έκπτωση, χαμηλή τιμή, έκπτωση αγοράς, τιμή, τιμοκατάλογος, προσφορά, Νεότερο, Ποιότητα, Προηγμένο, Πιο πρόσφατες πωλήσεις

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν