Υποβρύχια αντλία πολτού βυθοκόρησης

Υποβρύχια αντλία πολτού βυθοκόρησης

Η υποβρύχια αντλία βυθοκόρησης βυθοκόρησης είναι κατάλληλη για τη μεταφορά πολτού που περιέχει λειαντικά σωματίδια όπως άμμο, σκωρία άνθρακα και απορρίμματα, που χρησιμοποιούνται κυρίως στη μεταλλουργία, την εξόρυξη, τη δύναμη, τη χημική βιομηχανία, την προστασία του περιβάλλοντος, τη βυθοκόρηση ποταμών, την άντληση άμμου, τη δημοτική μηχανική και άλλες βιομηχανίες. Το προϊόν είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να μετακινηθεί, έχει υψηλή απόδοση εξαγωγής σκωρίας και μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια σε σκληρές συνθήκες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι ένα ιδανικό προϊόν για την αντικατάσταση της παραδοσιακής κατακόρυφης βυθισμένης αντλίας και της υποβρύχιας αντλίας λυμάτων.

Λεπτομέρεια προϊόντος

Υποβρύχια αντλία πολτού βυθοκόρησης

Χαρακτηριστικά προϊόντος της αντλίας πολτού:

1. Ολόκληρο το μηχάνημα είναι ένας ξηρός χαμηλότερος τύπος αντλίας, ο κινητήρας υιοθετεί μια μέθοδο στεγανοποίησης θαλάμου λαδιού και μια μηχανική σφράγιση εγκαθίσταται μέσα, η οποία μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει την είσοδο νερού και ακαθαρσιών υψηλής πίεσης στην εσωτερική κοιλότητα του κινητήρα.

2. Εκτός από την κύρια πτερωτή, υπάρχει επίσης μια πτερωτή ανάδευσης, η οποία μπορεί να αναδεύσει την ιλύ που εναποτίθεται στον πυθμένα του νερού σε μια τυρβώδη ροή και στη συνέχεια να την εξαγάγει.

3. Τα μέρη ροής όπως η πτερωτή και η πτερωτή ανάδευσης είναι κατασκευασμένα από χυτοχάλυβα υψηλής σκληρότητας, υψηλής χρωμίας, που είναι ανθεκτικό στη φθορά, ανθεκτικό στη διάβρωση και έχει ισχυρή ικανότητα εκκένωσης λυμάτων, και μπορεί να περάσει μεγαλύτερα στερεά σωματίδια.

4. Ο κινητήρας βυθίζεται κάτω από νερό και δεν περιορίζεται από το εύρος αναρρόφησης, ο ρυθμός αναρρόφησης σκωρίας είναι υψηλός και η βυθοκόρηση είναι πιο λεπτομερής.

5. Ο συνολικός εξοπλισμός απλοποιείται, δεν επιτρέπεται βοηθητική συσκευή ανάμιξης ή συσκευή ψεκασμού, η λειτουργία είναι απλή και η συνολική επένδυση της μονάδας μειώνεται.

6. Η πτερωτή ανάδευσης βρίσκεται ακριβώς κοντά στην επιφάνεια εναπόθεσης και η συγκέντρωση ελέγχεται από το βάθος της κατάδυσης. Στην περίπτωση που το μέσο έχει μεγάλη αναλογία, μπορούν να εγκατασταθούν βοηθητικές συσκευές για την αύξηση της συγκέντρωσης του μέσου.Δομικά χαρακτηριστικά MSS τύπου ανθεκτική στη φθορά υποβρύχια αντλία πολτού:

Η υποβρύχια αντλία πολτού MSS είναι μια ομοαξονική αντλία και κινητήρας. Όταν λειτουργεί, ο άξονας κινητήρα οδηγεί την πτερωτή της αντλίας να περιστρέφεται για να μεταφέρει την ενέργεια στο μέσο πολτού, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας ορισμένος ρυθμός ροής και να οδηγήσει τη στερεή ροή για να πραγματοποιήσει τη μεταφορά του πολτού.
Hot Tags: Υποβρύχια αντλία κοπής βυθοκόρησης, Κατασκευαστές, Προμηθευτές, Χονδρικό, Αγορά, Εργοστάσιο, Προσαρμοσμένο, Διαθέσιμο, Χύμα, Μάρκες, Κίνα, Κατασκευασμένο στην Κίνα, Προμήθεια, Φτηνές, Έκπτωση, Χαμηλή τιμή, Έκπτωση αγοράς, Τιμή, Τιμοκατάλογος, Προσφορές, Νεότερα , Ποιότητα, Προηγμένες, Πιο πρόσφατες πωλήσεις

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν