Οριζόντια φυγοκεντρική αντλία πολτού από ανοξείδωτο χάλυβα

Οριζόντια φυγοκεντρική αντλία πολτού από ανοξείδωτο χάλυβα

Οριζόντια φυγοκεντρική αντλία πολτού από ανοξείδωτο χάλυβα. Σύμφωνα με διαφορετικές αρχές, οι αντλίες πολτού μπορούν να χωριστούν σε μονοβάθμιο/πολλαπλό, μονής αναρρόφησης/διπλής αναρρόφησης, πρόβολο, οριζόντιο/κάθετο και οριζόντιο διαχωρισμένο/κάθετο συνδυασμό περιβλημάτων αντλιών. Ισχύει κυρίως για: εξόρυξη, εργοστάσια ηλεκτροπαραγωγής, βυθοκόρηση, μεταλλουργία, χημική βιομηχανία, οικοδομικά υλικά και βιομηχανίες πετρελαίου.

Λεπτομέρεια προϊόντος

Αγοράστε οριζόντια φυγοκεντρική αντλία πολτού από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας κατασκευασμένη στην Κίνα


Υποστηριζόμενοι από μια υπερσύγχρονη και εξειδικευμένη ομάδα πληροφορικής, θα μπορούσαμε να παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σχετικά με την προπώληση και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση για την Οριζόντια φυγόκεντρη αντλία πολτού από ανοξείδωτο χάλυβα τύπου Κίνας με τις καλύτερες πωλήσεις εργοστασίων, Οποιαδήποτε απαίτηση από εσάς θα πληρωθεί με την καλύτερη προσοχή μας! Εργοστάσιο με τις καλύτερες πωλήσεις Οριζόντια φυγόκεντρη αντλία Κίνας, Οριζόντια φυγόκεντρη αντλία πολλαπλών σταδίων, Τα προϊόντα μας εξάγονται σε όλο τον κόσμο. Οι πελάτες μας είναι πάντα ικανοποιημένοι με την αξιόπιστη ποιότητα, τις πελατοκεντρικές υπηρεσίες και τις ανταγωνιστικές τιμές μας. Η αποστολή μας είναι «να συνεχίσουμε να κερδίζουμε την αφοσίωσή σας αφιερώνοντας τις προσπάθειές μας στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των λύσεων και των υπηρεσιών μας προκειμένου να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση των τελικών χρηστών, πελατών, εργαζομένων, προμηθευτών και των παγκόσμιων κοινοτήτων στις οποίες συνεργαζόμαστε ".Stainless Steel Slurry Horizontal Centrifugal Pump

Stainless Steel Slurry Horizontal Centrifugal Pump


Δεδομένα απόδοσης οριζόντιας φυγοκεντρικής αντλίας πολτού από ανοξείδωτο χάλυβα

Stainless Steel Slurry Horizontal Centrifugal Pump

Δομή οριζόντιας φυγοκεντρικής αντλίας πολτού από ανοξείδωτο χάλυβα


Stainless Steel Slurry Horizontal Centrifugal Pump

Εισαγωγή στα πλεονεκτήματα της οριζόντιας φυγοκεντρικής αντλίας πολτού από ανοξείδωτο χάλυβα

1. Μεγάλο διαμέτρημα, το διαμέτρημα της αντλίας πολτού είναι από 1,5 ίντσα έως 20 ίντσες και το μέγεθος της διαμέτρου του σωλήνα επιτόπου μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις διαφορετικές συνθήκες εργασίας.
2. Με υψηλή ανύψωση, η πίεση εξόδου της αντλίας πολτού μπορεί να φτάσει τα 5 bar-10bar
3. Υψηλή απόδοση, η μέση απόδοση της αντλίας πολτού είναι πάνω από 50%, όσο μεγαλύτερη είναι η κεφαλή ροής, τόσο μεγαλύτερη είναι η απόδοση
4. Το υλικό είναι εξαιρετικό και όλα τα μέρη ροής της αντλίας πολτού είναι κατασκευασμένα από υλικό υψηλής περιεκτικότητας σε χρώμιο, το οποίο είναι ανθεκτικό στη φθορά και ανθεκτικό στη διάβρωση. Το προσδόκιμο ζωής μπορεί να φτάσει τους 18 μήνες υπό κανονική χρήση
5. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι εγκατάστασης. Η κατεύθυνση εξόδου της αντλίας πολτού μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με την κατάσταση εγκατάστασης και η έξοδος μπορεί να περιστραφεί κατά 45°. Η αντλία μπορεί να συνδεθεί απευθείας στον κινητήρα με υψηλή απόδοση. μπορεί επίσης να οδηγηθεί από ζώνη για εξοικονόμηση χώρου.
6. Άριστη δομή. Η αντλία πολτού είναι μια αντλία διπλού κελύφους με μπροστινή προστατευτική πλάκα και πίσω προστατευτική πλάκα εσωτερικά, και σώμα αντλίας και κάλυμμα αντλίας στο εξωτερικό. Σφραγίζεται με μπουλόνια για να δημιουργήσει ένα σφραγισμένο περιβάλλον και να σχηματίσει ένα κανάλι ροής υψηλής πίεσης, το οποίο έχει ισχυρότερη αντίσταση πίεσης.

Πεδίο εφαρμογής της οριζόντιας φυγοκεντρικής αντλίας πολτού από ανοξείδωτο χάλυβα

1 Μεταφορά λάσπης σε μεταλλουργικές μονάδες εμπλουτισμού, υδραυλική απομάκρυνση τέφρας σε θερμοηλεκτρικούς σταθμούς, μεταφορά λάσπης και βαρέων υλικών σε μονάδες πλύσης άνθρακα, εκβάθυνση ποταμών και ποταμών κ.λπ.
2 Μεταφορά πολτού που περιέχει λειαντικά στερεά σωματίδια σε ορυχεία, ηλεκτρική ενέργεια, μεταλλουργία, άνθρακα, προστασία του περιβάλλοντος και άλλες βιομηχανίες.
3 Αντλίες άμμου και βυθοκόρηση για επιλογή άμμου θαλασσινού νερού και εκβάθυνση ποταμών.
4 Μεταφέρετε διαβρωτικό πολτό που περιέχει κρυστάλλους.
5 Σύστημα κυκλοφορίας ιλύος για υδροθερμική αποθείωση.

Αρχή λειτουργίας της οριζόντιας φυγοκεντρικής αντλίας πολτού από ανοξείδωτο χάλυβα

1. Η αρχή λειτουργίας της αντλίας πολτού βασίζεται πλήρως στη φυγόκεντρη αντλία. Η φυγόκεντρη δύναμη που δημιουργείται από την περιστροφή της πτερωτής εκκενώνει το υγρό που περιέχει στερεά σωματίδια έξω από το σώμα της αντλίας.
2. Η ταχύτητα και η ενέργεια πίεσης του υγρού που μεταφέρεται από την είσοδο στην έξοδο της πτερωτής αυξάνονται. Το υγρό που απορρίπτεται από την πτερωτή διέρχεται μέσω του θαλάμου πίεσης και το μεγαλύτερο μέρος της ταχύτητας μπορεί να μετατραπεί σε ενέργεια πίεσης και στη συνέχεια να εκκενωθεί κατά μήκος του σωλήνα αποστράγγισης.
3. Το υγρό εκκενώνεται συνεχώς για να σχηματιστεί ένα κενό ή χαμηλή πίεση στην είσοδο της πτερωτής και μια θύρα αναρρόφησης σχηματίζεται στην είσοδο της πτερωτής. Το υγρό στη δεξαμενή υγρών πιέζεται στην είσοδο της πτερωτής υπό την επίδραση της επιφανειακής πίεσης του υγρού (ατμοσφαιρική πίεση).
4. Η περιστρεφόμενη πτερωτή μπορεί να αναρροφά και να εκκενώνει συνεχώς υγρό.


Πιστοποιητικό


Stainless Steel Slurry Horizontal Centrifugal PumpΠαρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ομάδα πωλήσεών μας είναι έτοιμη να σας παρέχει επαγγελματική τεχνική υποστήριξη.

Whatsapp:+86 18132711119
Email: info@deponpump.cnStainless Steel Slurry Horizontal Centrifugal PumpHot Tags: Οριζόντια φυγοκεντρική αντλία πολτού από ανοξείδωτο χάλυβα, Κατασκευαστές, Προμηθευτές, Χονδρική, Αγορά, Εργοστάσιο, Προσαρμοσμένο, Διαθέσιμο, Χύμα, Μάρκες, Κίνα, Κατασκευασμένο στην Κίνα, Προμήθεια, Φτηνές, Έκπτωση, Χαμηλή τιμή, Αγορά Έκπτωση, Τιμή, Τιμοκατάλογος, Προσφορά , Νεότερο, Ποιότητα, Προηγμένη, Τελευταίες Πωλήσεις

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν