Μηχανική σφράγιση αντλίας πολτού

Μηχανική σφράγιση αντλίας πολτού

Οι επιφάνειες στεγανοποίησης είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας, χωρίς πίεση πίεση από καρβίδιο πυριτίου και καρβίδιο από τσιμέντο υψηλής ποιότητας. Τα βασικά υλικά είναι SUS316L και 2205. Η δομή έχει τα πλεονεκτήματα της αντι-φραγής, της αντοχής στη φθορά και της διάβρωσης και η διάρκεια ζωής της είναι περισσότερο από διπλάσια από εκείνη της συνηθισμένης μηχανικής σφράγισης. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αγοράσετε μηχανική σφράγιση αντλίας πολτού από εμάς .

Λεπτομέρεια προϊόντος

Μηχανική σφράγιση αντλίας πολτού

Πλεονεκτήματα της μηχανικής σφράγισης:
1. Η σφράγιση είναι αξιόπιστη. Κατά τη μακροπρόθεσμη λειτουργία, η κατάσταση στεγανοποίησης είναι πολύ σταθερή και η διαρροή είναι μικρή. Σύμφωνα με γενικά στατιστικά στοιχεία, η διαρροή είναι γενικά μόνο το 1/100 της σφραγίδας συσκευασίας.
2. Μεγάλη διάρκεια ζωής, γενικά έως 1 έως 2 χρόνια ή περισσότερο σε μέσα πετρελαίου και νερού, και εύλογη χρήση σε μέσα παρασκευής άνθρακα, συνήθως έως και περισσότερο από ένα έτος.
3. Η κατανάλωση ισχύος τριβής είναι μικρή και η ισχύς τριβής του μηχανικού στεγανοποιητικού είναι μόνο 10% έως 50% της σφραγίδας συσκευασίας.
4. Ο άξονας ή το μανίκι είναι βασικά απαλλαγμένο από φθορά.
5. Ο κύκλος συντήρησης είναι μεγάλος και το τελικό πρόσωπο μπορεί να αντισταθμιστεί αυτόματα μετά τη φθορά. Υπό κανονικές συνθήκες, δεν απαιτείται συχνή συντήρηση.
6. Καλή αντοχή στους κραδασμούς, μη ευαίσθητη στη δόνηση και την εκτροπή του περιστρεφόμενου άξονα και την εκτροπή του άξονα στη σφραγισμένη κοιλότητα.
7. Ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Οι μηχανικές σφραγίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σφράγιση σε χαμηλή θερμοκρασία, υψηλή θερμοκρασία, κενό, υψηλή πίεση, διαφορετικές ταχύτητες, καθώς και διάφορα διαβρωτικά μέσα και μέσα που περιέχουν λειαντικά σωματίδια.Λεπτομερής εισαγωγή
Δομικά χαρακτηριστικά:
1. Ενιαία όψη, ακέραιος τύπος δοχείου, αμφίδρομη περιστροφή, που δεν επηρεάζεται από τη ρύθμιση του άξονα της αντλίας.
2. Η αξονική διάσταση ολόκληρου του εξαρτήματος πρέπει να είναι μεγαλύτερη από τη διάσταση εγκατάστασης, έτσι ώστε το μπλοκ τοποθέτησης να μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα κατά την εγκατάσταση.
3. Πριν από την εκκίνηση του εξοπλισμού, πρέπει πρώτα να ανοίξετε επαρκές νερό έκπλυσης και το στεγανοποιητικό λαδιού να μην είναι σε κατάσταση ξηρής τριβής και η πίεση του νερού να μην είναι πολύ μεγάλη (â ‰ ¤ 0,08 MPa).
4. Η μηχανική στεγανοποίηση λειτουργεί εντελώς στο μέσο με ισχυρή αντιαφρακτική ικανότητα και είναι κατάλληλη για συνθήκες εργασίας υψηλής συγκέντρωσης.
5. Το υλικό του ζεύγους τριβής είναι l-pad επικαλυμμένο με τσιμέντο καρβίδιο και καρβίδιο πυριτίου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μέσο υψηλής θερμοκρασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, και διαφορετικά ζεύγη τριβής μπορούν να επιλεγούν σύμφωνα με διαφορετικό μέσο για να διασφαλιστεί το αποτέλεσμα μακροχρόνιας χρήσης του.
Hot Tags: Μηχανική σφραγίδα αντλίας πολτού, κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρική, αγορά, εργοστάσιο, προσαρμοσμένη, σε απόθεμα, χύμα, μάρκες, Κίνα, κατασκευασμένη στην Κίνα, προμήθεια, φθηνή, έκπτωση, χαμηλή τιμή, έκπτωση αγοράς, τιμή, τιμοκατάλογος, προσφορά, νεότερα , Ποιότητα, Προηγμένες, Πιο πρόσφατες πωλήσεις

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν