Πτερωτή αντλίας πολτού

Πτερωτή αντλίας πολτού

Η πτερωτή αντλίας εναιωρήματος είναι κυρίως μέρη ροής, συμπεριλαμβανομένων: φτερωτή, σώμα αντλίας, κάλυμμα αντλίας, ελάτης, μπροστινή πλάκα προστασίας, πίσω προστατευτική πλάκα, βοηθητική πτερωτή, μανίκι άξονα, χιτώνιο τοποθέτησης, κέλυφος αντλίας, βραχίονας, δακτύλιος στεγανοποίησης νερού, αδένας συσκευασίας, συσκευασία κουτί, κάλυμμα αποσυμπίεσης, δακτύλιος λαβύρινθου κ.λπ.

Λεπτομέρεια προϊόντος

Πτερωτή αντλίας πολτού

Υλικό αξεσουάρ αντλίας πολτού: μέταλλο και ελαστικό

Εισαγωγή στην πτερωτή αντλίας πολτού
Η πτερωτή της αντλίας πολτού αναφέρεται στο δίσκο με κινούμενες λεπίδες, και επίσης αναφέρεται στο γενικό όνομα του δίσκου και τις περιστρεφόμενες λεπίδες που είναι εγκατεστημένες σε αυτόν. Η πτερωτή είναι το βασικό συστατικό της αντλίας πολτού. Είναι ένα περιστρεφόμενο σώμα με λεπίδες για μεταφορά ενέργειας σε υγρό. Αποτελείται από έναν αριθμό κυρτών λεπίδων.


Ενέργεια στροφείου:
Η λειτουργία της πτερωτής είναι να μεταφέρει τη μηχανική ενέργεια του πρωταρχικού κινητήρα απευθείας στο υγρό, έτσι ώστε να βελτιωθεί η ενέργεια στατικής πίεσης και η δυναμική ενέργεια πίεσης του υγρού.
Υλικό στροφείου αντλίας πολτού:
Ανθεκτικό στη φθορά και στη διάβρωση κράμα υψηλής χρωμίου (A05, A07, A33, A49), έχει επίσης καουτσούκ πτερωτή


Ταξινόμηση και λειτουργία της πτερωτής αντλίας πολτού:
1. Σύμφωνα με τη μηχανική δομή, η πτερωτή της αντλίας πολτού έχει κυρίως τις ακόλουθες μορφές: κλειστή, ημι-κλειστή και ανοιχτή.
(1) Κλειστή πτερωτή
Αποτελείται από λεπίδες και πλάκες εμπρός και πίσω καλύμματος. Η κλειστή πτερωτή έχει υψηλή απόδοση και είναι δύσκολο να κατασκευαστεί, επομένως χρησιμοποιείται ευρέως στην φυγοκεντρική αντλία. Είναι κατάλληλο για μεταφορά καθαρού νερού, διαλύματος και άλλων καθαρών υγρών χωρίς σωματίδια με χαμηλό ιξώδες.
(2) Ημι κλειστή πτερωτή
Η ημι κλειστή πτερωτή είναι κατάλληλη για τη μεταφορά υλικών που είναι εύκολο να καθιζάνουν ή να περιέχουν ελαφρώς σωματίδια, και η αποτελεσματικότητά του είναι χαμηλότερη από εκείνη του κλειστού στροφείου
(3) Ανοιχτή πτερωτή
Η πτερωτή με μόνο πτερύγια αλλά χωρίς πλήρη πλάκα καλύμματος ονομάζεται ανοιχτή πτερωτή. Η ανοιχτή πτερωτή είναι κατάλληλη για μεταφορά υλικών με πιο αιωρούμενα στερεά, με χαμηλή απόδοση και χαμηλή πίεση υγρού μεταφοράς.


2. Μπορεί να χωριστεί σε ενιαία και διπλή αναρρόφηση.
(1) Ο μοναδικός τύπος αναρρόφησης έχει απλή δομή και το υγρό εισπνέεται μόνο από τη μία πλευρά.
(2) Η δομή του τύπου διπλής αναρρόφησης είναι πιο περίπλοκη και το υγρό εισπνέεται και από τις δύο πλευρές, οπότε έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα αναρρόφησης.
3. Ανάλογα με το σχήμα της λεπίδας, μπορεί να χωριστεί σε καμπύλη προς τα πίσω, ακτινική λεπίδα και καμπύλη προς τα εμπρός. Επειδή η οπίσθια καμπύλη λεπίδα μπορεί να αποκτήσει υψηλότερη ενέργεια στατικής πίεσης, η οπίσθια καμπύλη λεπίδα χρησιμοποιείται συχνά στην αντλία πολτού.
4. Η πτερωτή της αντλίας πολτού είναι το λειτουργικό μέρος της αντλίας πολτού, η οποία μεταφέρει ενέργεια μέσω περιστροφής
5. Στο σχέδιο επιλογής αντλίας πολτού, η διάμετρος της πτερωτής μπορεί να κοπεί για να επιτευχθεί η κατάλληλη ροή και κεφαλή
6. Η πτερωτή της αντλίας πολτού είναι το λειτουργικό μέρος στα μέρη διέλευσης ροής της αντλίας πολτού και είναι το ταχύτερα φθαρμένο μέρος.
Hot Tags: Πτερωτή αντλίας πολτού, Κατασκευαστές, Προμηθευτές, Χονδρικό, Αγορά, Εργοστάσιο, Προσαρμοσμένο, Διαθέσιμο, Μαζικό, Μάρκες, Κίνα, Κατασκευασμένο στην Κίνα, Προμήθεια, Φτηνό, Έκπτωση, Χαμηλή τιμή, Αγορά έκπτωση, Τιμή, Τιμοκατάλογος, Προσφορές, Νεότερο, Ποιότητα, προηγμένη, πιο πρόσφατη πώληση

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν