Αντλία πολτού εξόρυξης άμμου

Αντλία πολτού εξόρυξης άμμου

Αντλία πολτού εξόρυξης άμμου. Η οριζόντια αντλία πολτού είναι μια φυγοκεντρική αντλία πολτού με πρόβολο, η οποία είναι κατάλληλη για τη μεταφορά λειαντικού ή διαβρωτικού πολτού. Χρησιμοποιείται ευρέως στη μεταλλουργία, την εξόρυξη, το πετρέλαιο, τη χημική ουσία, τον άνθρακα, την ηλεκτρική ενέργεια, τις μεταφορές, την εκβάθυνση ποταμών, τα οικοδομικά υλικά και τη δημοτική μηχανική κ.λπ. Τμήμα

Λεπτομέρεια προϊόντος

Αγοράστε προσαρμοσμένη αντλία πολτού εξόρυξης άμμου σε απόθεμα από το εργοστάσιό μας που ονομάζεται Depump
Βασιζόμαστε στη στρατηγική σκέψη, τον συνεχή εκσυγχρονισμό σε όλους τους τομείς, τις τεχνολογικές προόδους και φυσικά τους υπαλλήλους μας που συμμετέχουν άμεσα στην επιτυχία μας για το Factory Άμεση προμήθεια China High Head Electric Centrifugal Horizontal Slurry Mining Pump, Με τους κανόνες μας για "επιχειρηματική φήμη, συνεργάτης εμπιστοσύνη και αμοιβαίο όφελος", καλωσορίζουμε όλους εσάς για να εργαστείτε μαζί, να αναπτυχθείτε μαζί. Το εργοστάσιο προμηθεύει απευθείας την Κίνα Αντλία ιλύος βαρέως τύπου, Αντλία πολτού ορυκτών διεργασιών, Με ένα πλήρως ενσωματωμένο σύστημα λειτουργίας, η εταιρεία μας έχει κερδίσει μια καλή φήμη για την υψηλή ποιότητά μας προϊόντα, λογικές τιμές και καλές υπηρεσίες. Εν τω μεταξύ, έχουμε δημιουργήσει ένα αυστηρό σύστημα διαχείρισης ποιότητας που διεξάγεται στην εισαγωγή, την επεξεργασία και την παράδοση υλικών. Τηρώντας την αρχή της «Πρώτη πίστωση και υπεροχή πελατών», καλωσορίζουμε ειλικρινά πελάτες από το εσωτερικό και το εξωτερικό να συνεργαστούν μαζί μας και να προχωρήσουμε μαζί για να δημιουργήσουμε ένα λαμπρό μέλλον.


Χαρακτηριστικά αντλίας πολτού εξόρυξης άμμου:

Η αντλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά ορισμένου διαβρωτικού πολτού.
Η αντλία έχει αντικαταστάσιμη μεταλλική επένδυση ή ελαστικό υλικό ανθεκτικό στη φθορά.
Το στεγανοποιητικό άξονα μπορεί να υιοθετήσει σφραγίδα συσκευασίας ή φυγοκεντρική σφράγιση.
Η θέση της εξόδου της αντλίας μπορεί να εγκατασταθεί σε διαστήματα 45°C και να περιστραφεί σε 8 διαφορετικές γωνίες όπως απαιτείται.
Εντός του μέγιστου επιτρεπόμενου εύρους πίεσης λειτουργίας της αντλίας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλαπλά στάδια σε σειρά.

 

Sand Mining Slurry Pump

Πλεονέκτημα αντλίας πολτού εξόρυξης άμμου:

1. Μεγάλη διάρκεια ζωής, εύκολο να αποσυναρμολογηθεί και να διατηρηθεί
2. Εξαιρετική υδραυλική απόδοση, χαμηλό ποσοστό φθοράς
3. Υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας
4. Εξαιρετική απόδοση σπηλαίωσης, είναι η τελευταία γενιά προϊόντων ανθεκτικών στη φθορά και αντοχής στη διάβρωση


Sand Mining Slurry Pump

Αρχή λειτουργίας αντλίας πολτού εξόρυξης άμμου:

Όταν η πτερωτή περιστρέφεται γρήγορα, τα πτερύγια προτρέπουν το μέσο να περιστραφεί γρήγορα και το περιστρεφόμενο μέσο πετά έξω από την πτερωτή υπό τη δράση της φυγόκεντρης δύναμης. Μετά την εκτόξευση του μέσου στην αντλία, το κεντρικό τμήμα της πτερωτής σχηματίζει μια περιοχή κενού και το μέσο βρίσκεται σε ατμοσφαιρική πίεση ((Ή πίεση νερού) πιέζεται στον σωλήνα τροφοδοσίας μέσω του δικτύου σωλήνων.
Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να πραγματοποιηθεί η συνεχής τροφοδοσία, ώστε να επιτευχθεί η κεφαλή και η ροή που απαιτούνται από το σχεδιασμό της διαδικασίας. Φυσικά, η μέθοδος τροφοδοσίας επί του παρόντος υιοθετεί ως επί το πλείστον τον τύπο συμπίεσης, δηλαδή το επίπεδο υλικού είναι υψηλότερο από τον σωλήνα τροφοδοσίας και το βήμα της έκχυσης νερού από τον επάνω σωλήνα νερού ή το περίβλημα της αντλίας προς το εσωτερικό μπορεί να αφαιρεθεί.

Sand Mining Slurry Pump

Sand Mining Slurry Pump


Sand Mining Slurry Pump


Hot Tags: Αντλία πολτού εξόρυξης άμμου, κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρική, αγορά, εργοστάσιο, προσαρμοσμένο, σε απόθεμα, χύμα, μάρκες, Κίνα, Made in China, προμήθεια, φθηνό, έκπτωση, χαμηλή τιμή, αγορά με έκπτωση, τιμή, τιμοκατάλογος, προσφορά, νεότερο , Ποιότητα, Προηγμένη, Τελευταίες Πωλήσεις

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν