Αντλία ελαφρού πολτού ML

Η αντλία ελαφρού πολτού τύπου L είναι ένας προβολέας, οριζόντια φυγοκεντρική αντλία πολτού αξονικής αναρρόφησης διπλού κελύφους. Η θέση της εξόδου της αντλίας μπορεί να εγκατασταθεί και να χρησιμοποιηθεί σε ένα διάστημα 45 ° C και να περιστραφεί σε οκτώ διαφορετικές γωνίες όπως απαιτείται.
Το σώμα αντλίας της αντλίας ελαφρού πολτού ML έχει αντικαταστάσιμη μεταλλική επένδυση ανθεκτική στη φθορά και τα μέρη ροής όπως η πτερωτή, το περίβλημα και η πλάκα προστασίας είναι όλα κατασκευασμένα από ανθεκτικό στη φθορά μέταλλο.
Σε σύγκριση με τις αντλίες πολτού βαρέως τύπου, οι αντλίες ελαφρού πολτού ML έχουν υψηλή ταχύτητα, μικρό μέγεθος και ελαφρύ, και είναι κατάλληλες για μεταφορά λεπτών σωματιδίων, πολτού χαμηλής συγκέντρωσης ή διαβρωτικού πολτού. Το βάρος του μεταφερόμενου πολτού.
Προσαρμοσμένο Αντλία ελαφρού πολτού ML κατασκευασμένο στην Κίνα μπορεί να αγοραστεί σε χαμηλή ή φθηνή τιμή. Η Depump Technology είναι ένας διάσημος κατασκευαστής και προμηθευτής Αντλία ελαφρού πολτού ML στην Κίνα. Εκτός αυτού, διαθέτουμε τις δικές μας μάρκες και παρέχουμε επίσης χύμα συσκευασίες. Εάν κάνω μια παραγγελία τώρα, το έχετε στο απόθεμα; φυσικά! Εάν είναι απαραίτητο, δεν θα παρέχουμε μόνο τιμοκαταλόγους αλλά και προσφορές. Αν θέλω να πωλήσω χονδρική, τι τιμή θα μου δώσεις; Εάν η χονδρική σας ποσότητα είναι μεγάλη, μπορούμε να παρέχουμε την εργοστασιακή τιμή. Είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε στο εργοστάσιό μας για να αγοράσετε τις πιο πρόσφατες πωλήσεις, νεότερες, προηγμένες, με έκπτωση και υψηλή ποιότητα Αντλία ελαφρού πολτού ML. Μπορείτε να είστε σίγουροι για να αγοράσετε εκπτωτικό προϊόν από εμάς. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να μας συμβουλευτείτε τώρα, θα σας απαντήσουμε εγκαίρως!