Κάθετη αντλία κοπής κάρτερ λαδιού

Κάθετη αντλία κοπής κάρτερ λαδιού

Το Long Shaft Sump Vertical Slurry Pump χρησιμοποιείται ευρέως στην προστασία του περιβάλλοντος, τη δημοτική μηχανική, τη θερμική μονάδα παραγωγής ενέργειας, το εργοστάσιο οπτάνθρακα, το διυλιστήριο, το χαλυβουργείο, την εξόρυξη, τη βιομηχανία χαρτιού, το τσιμέντο και το εργοστάσιο τροφίμων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την άντληση παχιού υγρού βαρύ πετρέλαιο, κατάλοιπα λαδιού, βρώμικο υγρό, λάσπη, κονίαμα, λάσπη και τη ρέουσα λάσπη των αποχετεύσεων αστικών λυμάτων, καθώς και το υγρό που περιέχει λάσπη, άμμο και σκωρία και διαβρωτικό υγρό.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Περίληψη της αντλίας κατακόρυφης λάσπης με άξονα Long Shaft
Η βυθισμένη αντλία Sp (R) είναι μια κατακόρυφη φυγοκεντρική αντλία πολτού Long Shaft Sump, η οποία είναι κατάλληλη για μεταφορά λειαντικού ή διαβρωτικού πολτού. Η αντλία βυθίζεται συνήθως στη δεξαμενή ή στο λάκκο. Η βυθισμένη αντλία χωρίζεται σε SP τύπου και SPR τύπου, με την ίδια δομή. Τα μέρη διέλευσης ροής και οι άξονες τύπου SP είναι κατασκευασμένα από μεταλλικά υλικά, τα οποία είναι κατάλληλα για τη μεταφορά λειαντικού πολτού. Τα μέρη διέλευσης ροής τύπου SPR είναι επενδεδυμένα με ανθεκτικό στη διάβρωση καουτσούκ, το οποίο είναι κατάλληλο για τη μεταφορά διαβρωτικού πολτού σκωρίας. Η βυθισμένη αντλία Sp (R) χρησιμοποιείται ευρέως στη μεταλλουργία, την εξόρυξη, τον άνθρακα, την ηλεκτρική ενέργεια, τα δομικά υλικά και άλλα τμήματα.


2. Περιγραφή δομής της κάθετης αντλίας κοπής κάρτερ λαδιού


Διαδικασία εξόρυξης βαρέων καθηκόντων. Βαριά αφαίρεση απορριμμάτων. Τροφοδοσίες κυκλώνα Flowrate 3 - 1500l / s Το σώμα της αντλίας κατακόρυφης λάσπης Long Shaft Sump, η πτερωτή και η πλάκα προστασίας της βυθισμένης αντλίας SP είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά στη φθορά υλικά. Η δομή είναι απλή και η εγκατάσταση είναι βολική. Το σώμα της αντλίας στερεώνεται στο στήριγμα με μπουλόνια. Το σώμα του εδράνου τοποθετείται στο άνω άκρο του βραχίονα. Το κωνικό κυλινδρικό ρουλεμάν διπλής σειράς χρησιμοποιείται στο άκρο της αντλίας του σώματος ρουλεμάν και το κυλινδρικό ρουλεμάν μονής σειράς χρησιμοποιείται στο άκρο κίνησης, το οποίο μπορεί να αντέξει το μέγιστο αξονικό φορτίο της αντλίας. Το σώμα ρουλεμάν είναι εξοπλισμένο με κάθισμα κινητήρα ή βραχίονα κινητήρα, το οποίο μπορεί να υιοθετήσει άμεση κίνηση ή κίνηση ιμάντας V, και ο αυλακωτός τροχός μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί για να αλλάξει την ταχύτητα της αντλίας, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στην αλλαγή των συνθηκών εργασίας ή απόδοση της αντλίας μετά τη φθορά. Ο βραχίονας είναι εφοδιασμένος με ένα ζευγάρι ανεπτυγμένων πλακών στήριξης, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν βολικά στη βάση από χάλυβα ή στη βάση από σκυρόδεμα. Η αντλία πρέπει να βυθιστεί στη δεξαμενή πολτού σκωρίας για να λειτουργήσει. Η θύρα αναρρόφησης του σώματος της αντλίας είναι εξοπλισμένη με μια οθόνη φίλτρου, η οποία μπορεί να αποτρέψει την είσοδο μεγάλων σωματιδίων στην αντλία.

Η δομή της αντλίας τύπου SP είναι ακριβώς η ίδια με αυτήν της αντλίας τύπου SP. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα μέρη που είναι βυθισμένα σε πολτό σκωρίας είναι επενδεδυμένα με ανθεκτικό στη διάβρωση καουτσούκ. Τα ελαστικά επενδυμένα μέρη περιλαμβάνουν άξονα, σώμα αντλίας, φτερωτή, προστατευτική πλάκα και φίλτρο. Τα μπουλόνια σύνδεσης του βυθισμένου τμήματος είναι εξοπλισμένα με προστατευτικό χιτώνιο από καουτσούκ. Τα μέρη του εξαρτήματος μετάδοσης είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά της αντλίας τύπου SP.

Ταχύτητα λειτουργίας 200-3800RPM


3. Προφυλάξεις συναρμολόγησης της αντλίας κατακόρυφης λάσπης με άξονα μακρού άξονα
1. Συγκρότημα ρουλεμάν
Κατά τη συναρμολόγηση του ρουλεμάν, το συγκρότημα ρουλεμάν πρέπει να προθερμαίνεται και η θερμοκρασία δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 120 â ƒ. Το κάτω ρουλεμάν υιοθετεί κυλινδρικό ρουλεμάν διπλής σειράς Ο εσωτερικός δακτύλιος, ο εξωτερικός δακτύλιος και το περίβλημα τοποθέτησης είναι πλήρεις σειρές εξαρτημάτων και δεν επιτρέπεται να εναλλάσσονται με αντίστοιχα μέρη του ίδιου είδους ρουλεμάν. Κατά την εγκατάσταση του κάτω ακραίου καλύμματος του ρουλεμάν, η επιφάνεια των χειλιών του δακτυλίου στεγανοποίησης των χειλιών στην εγκοπή του κάτω καλύμματος πρέπει να είναι προς τα έξω. Ο λαιμός λαδιού πρέπει να είναι σύμφωνα με τη θέση στο σχέδιο συναρμολόγησης. Κατά την εγκατάσταση του δακτυλίου λαβύρινθου, το άνοιγμα του δακτυλίου λαβύρινθου πρέπει να κλιμακωθεί κατά την κατεύθυνση της διαμέτρου. Παρόλο που το ίδιο το ρουλεμάν έχει εγγυηθεί την αξονική απόσταση, οπότε το συγκρότημα ρουλεμάν της βυθισμένης αντλίας δεν χρειάζεται διάκενο υψηλής ταχύτητας στο συγκρότημα, αλλά μετά τη συναρμολόγηση, συνιστάται να ελέγξετε το εγκατεστημένο διάκενο άκρου σύμφωνα με τις τιμές που αναφέρονται στο παρακάτω πίνακα.

2. Εγκατάσταση βραχίονα, πλάκα στήριξης και σώμα αντλίας
Συνδέστε το συγκρότημα ρουλεμάν με το βραχίονα με μπουλόνια, τοποθετήστε μια διαχωριστική πλάκα στήριξης στην περιφέρεια του βραχίονα, στερεώστε το στο βραχίονα με μπουλόνια διπλής κεφαλής και, στη συνέχεια, τοποθετήστε την πίσω πλάκα προστασίας, τη φτερωτή και το σώμα της αντλίας. Κατά τη συναρμολόγηση, δώστε προσοχή στη σχετική θέση μεταξύ του σώματος ρουλεμάν, του βραχίονα, της πλάκας στήριξης και του σώματος της αντλίας, τα οποία πρέπει να συμμορφώνονται με το παρακάτω σχήμα, ώστε να διασφαλιστεί η σχετική θέση του σωλήνα εξόδου νερού και του ακροφυσίου λαδιού


4. Τεχνικά δεδομένα της κάθετης αντλίας πολτού λαδιού


5. Θήκες επιτυχίας αντλίας κατακόρυφης λάσπης με άξονα μεγάλου άξονα


6. Καλώς ήλθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@deponpump.cn
WA: +8618132711119Hot Tags: Long Shaft Sump Vertical Slurry Pump, Manufacturers, Suppliers, Wholesale, Buy, Factory, Customized, In Stock, Massk, Brands, China, Made in China, Supply, Cheap, Discount, Low Price, Buy Discount, Price, Price List, Quot , Νεότερο, Ποιότητα, Προηγμένο, Πιο πρόσφατες πωλήσεις

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν