Πτερωτή αντλίας πολτού

Πτερωτή αντλίας πολτού

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αγοράσετε πτερωτή αντλίας πολτού από το εργοστάσιό μας και θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση μετά την πώληση και την έγκαιρη παράδοση.

Λεπτομέρεια προϊόντος

Πτερωτή αντλίας πολτού

Κύρια συστατικά της αντλίας πολτού
1. Σώμα αντλίας, κάλυμμα αντλίας, θήκη, πτερωτή, προστατευτική πλάκα, βραχίονα, ρουλεμάν, εξαρτήματα στεγανοποίησης (κουτί συσκευασίας, κάλυμμα αποσυμπίεσης, βοηθητικός τροχός, μηχανική σφράγιση, μία από τις μορφές στεγανοποίησης).

2. Υλικό τμημάτων πυρήνα: τα μέρη διέλευσης ροής (μέρη που έρχονται σε άμεση επαφή με πολτό) αποτελούνται από θήκη, πτερωτή, εμπρόσθια προστατευτική πλάκα και οπίσθια πλάκα προστασίας, τα οποία είναι γενικά κατασκευασμένα από κράμα υψηλής χρωμίου (A05 / A07 / A33 / A49 ), με τα χαρακτηριστικά αντοχής στη φθορά, αντοχή στη διάβρωση και αντίσταση στην κρούση.

3. Η αντλία πολτού χρησιμοποιείται κυρίως στην επεξεργασία ορυκτών, σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, πλύσης άνθρακα, μεταλλουργίας, δομικών υλικών και άλλων βιομηχανιών που χρειάζονται τη μεταφορά πολτού. Για παράδειγμα, η μεταφορά ορυκτού πολτού σε μεταλλουργικό συμπυκνωτή, η επεξεργασία της τέφρας άνθρακα σε θερμική μονάδα παραγωγής ενέργειας, η μεταφορά του πολτού άνθρακα σε μονάδα παρασκευής άνθρακα, η βυθοκόρηση καναλιών, η βυθοκόρηση ποταμών κ.λπ.Τα μέρη ροής της αντλίας πολτού, η πτερωτή της αντλίας πολτού, η αντλία κοπής πολτού, το υλικό θήκης της αντλίας πολτού, ο κατασκευαστής της πλάκας προστασίας αντλίας πολτού, το μοντέλο φτερωτής κράματος αντλίας πολτού. Προδιαγραφή φτερωτής αντλίας πολτού ανθεκτική στη φθορά, τιμή φτερωτής αντλίας πολτού, *. Μέταλλο: θήκη σπειροειδούς θήκης, πτερωτή, προστατευτική πλάκα, υιοθετεί κυρίως χυτοσίδηρο υψηλής αντοχής από κράμα χάλυβα A05, με υψηλή αντοχή στην τριβή, αντοχή στη διάβρωση, αντοχή σε κρούση και παρατεταμένη διάρκεια ζωής. Χρησιμοποιείται για λειαντική φθορά με μεγάλο φορτίο πρόσκρουσης και για κατάσταση λειτουργίας με τιμή pH 5-12. Η πτερωτή της αντλίας πολτού χύτευσης είναι πιο κατάλληλη για την κατάσταση λειτουργίας του πολτού.Η πτερωτή είναι το μέρος της αντλίας πολτού που λειτουργεί στο πολτό. Η πτερωτή στο σώμα της αντλίας κινείται από τον άξονα της αντλίας για να κάνει τον πολτό να αποκτήσει ενέργεια. Μέσω της περιστροφής της πτερωτής, η μηχανική ενέργεια μεταδίδεται στον πολτό ώστε ο πολτός να αποκτήσει κινητική ενέργεια.
Ταξινόμηση φτερωτής αντλίας πολτού: κλειστή πτερωτή, ημι ανοιχτή πτερωτή, ανοιχτή πτερωτή
Η κλειστή πτερωτή αποτελείται από καμπύλες λεπίδες που περικλείονται μεταξύ της μπροστινής πλάκας καλύμματος και της πίσω πλάκας καλύμματος και το κανάλι ροής σχηματίζεται μεταξύ των λεπίδων
Η ημι-ανοιχτή πτερωτή είναι μια πτερωτή με μόνο μία πλάκα τροχού
Η ανοιχτή πτερωτή δεν έχει πλάκα κάλυψης και μόνο λεπίδες
Hot Tags: Πτερωτή αντλίας πολτού, κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρική πώληση, αγορά, εργοστάσιο, προσαρμοσμένη, σε απόθεμα, χύμα, μάρκες, Κίνα, κατασκευασμένη στην Κίνα, προμήθεια, φθηνή, έκπτωση, χαμηλή τιμή, έκπτωση αγοράς, τιμή, τιμοκατάλογος, προσφορά, νεότερα , Ποιότητα, Προηγμένη, Πιο πρόσφατες πωλήσεις

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν