Υδραυλική υποβρύχια αντλία αναρρόφησης άμμου

Υδραυλική υποβρύχια αντλία αναρρόφησης άμμου

Καλώς ήλθατε να αγοράσετε υδραυλική υποβρύχια αντλία αναρρόφησης άμμου από εμάς.
Mud Sludge Slurry Sand Solids Slush Effluent Vertical Submersible Hydraulic Dredge Excavator Pump China Hydraulic Sucks Sand Submersible Slurry Pump for Mining

Λεπτομέρεια προϊόντος

Υδραυλική υποβρύχια αντλία αναρρόφησης άμμου

Η υδραυλική αντλία πολτού είναι ελαφριά, συμπαγής και αποτελεσματική. Η υδραυλική αντλία πολτού έχει ένα ευρύ φάσμα χρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της συνεχούς άντλησης καθαρού νερού ή λυμάτων σε εργοτάξια, πλημμυρισμένες εκσκαφές και υπόγεια, αστικές πλημμύρες κ.λπ.
Αυτή η υποβρύχια αντλία πολτού οδηγείται από έναν υδραυλικό κινητήρα με ειδικό άξονα κίνησης, στεγανοποίηση λαδιού και ενσωματωμένο έδρανο. Χρησιμοποιήστε υδραυλικό λάδι για ψύξη και λίπανση, ώστε να μπορεί να στεγνώσει χωρίς ζημιά.Η υποβρύχια αντλία πολτού MSS Series είναι μια μηχανή συντήρησης νερού με κινητήρα και μια αντλία άμμου βυθίζεται ομοαξονικά στο μέσο. Είναι κατάλληλο για μεταφορά υγρών που περιέχουν στερεά σωματίδια όπως άμμο, σκωρία άνθρακα και ουρά. Χρησιμοποιείται κυρίως για βυθοκόρηση ποταμών και άντληση άμμου ποταμού. Η απομάκρυνση και μεταφορά υγρών πολτού σε μεταλλουργία, εξόρυξη, θερμοηλεκτρικούς σταθμούς και άλλες επιχειρήσεις αποτελεί ιδανικό υποκατάστατο των παραδοσιακών αντλιών πολτού.

Μέσω της συνεργασίας με πανεπιστημιακά ινστιτούτα σχεδιασμού, το εργοστάσιό μας έχει αναπτύξει ειδικά υδραυλικές υποβρύχιες αντλίες πολτού, δηλαδή, μέσω του υδραυλικού αντλιοστασίου ή της αντλίας λαδιού εκσκαφέα που ταιριάζει με την ισχύ, οδηγώντας την υποβρύχια αντλία πολτού και υδραυλικό αναδευτήρα, είναι πραγματικά υψηλή συγκέντρωση εξαγωγής και παράδοσης. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έχει διαμορφωθεί και λειτουργεί στο εργοτάξιο, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις υψηλής απόδοσης, εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος.
Οι πελάτες έχουν μεγάλες απαιτήσεις αναρρόφησης σωματιδίων. Οι μεγάλες υποβρύχιες αντλίες αναρρόφησης άμμου μπορούν να προσαρμοστούν. Ο υποβρύχιος κινητήρας συνεργάζεται με τη μεγάλη πτερωτή της αντλίας αναρρόφησης σωματιδίων αντλίας αναρρόφησης για να αυξήσει το ρυθμό ροής και να πραγματοποιήσει μεταφορά με βότσαλα.Χαρακτηριστικά της υποβρύχιας αντλίας πολτού σειράς MSS:
1. Εύκολη λειτουργία: Η υποβρύχια αντλία πολτού ασχολείται κυρίως με υποβρύχιες εργασίες, χωρίς την ανάγκη κατασκευής σύνθετων συσκευών προστασίας του εδάφους και στερέωσης, δεν περιορίζεται από την αναρρόφηση, έχει υψηλή απόδοση αναρρόφησης σκωρίας και πιο λεπτομερή βυθοκόρηση.
2. Αντοχή στη φθορά: Τα κύρια μέρη ροής, όπως το περίβλημα αντλίας, η πτερωτή και η πτερωτή ανάμειξης είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής αντοχής στη φθορά, τα οποία είναι ανθεκτικά στη φθορά, ανθεκτικά στη διάβρωση, δεν φράζουν, και έχουν ισχυρές δυνατότητες εκκένωσης λυμάτων και μπορούν αποτελεσματικά περάσει μεγαλύτερα στερεά σωματίδια.
3. Προστασία του περιβάλλοντος: Ο εξοπλισμός λειτουργεί υποβρύχια, χωρίς θόρυβο και κραδασμούς και ο χώρος είναι καθαρότερος.

4. Υψηλή συγκέντρωση και μεγάλη ποσότητα άμμου: Ο τύπος υδραυλικής αντλίας μπορεί εύκολα να αντλήσει μέσο υψηλής συγκέντρωσης χωρίς να ληφθεί υπόψη το πρόβλημα της υπερφόρτωσης του κινητήρα.
Hot Tags: Υδραυλική υποβρύχια αντλία αναρρόφησης άμμου, κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρική, αγορά, εργοστάσιο, προσαρμοσμένη, σε απόθεμα, χύμα, μάρκες, Κίνα, κατασκευασμένη στην Κίνα, προμήθεια, φθηνή, έκπτωση, χαμηλή τιμή, έκπτωση αγοράς, τιμή, τιμοκατάλογος, προσφορά, Νεότερο, Ποιότητα, Προηγμένο, Πιο πρόσφατες πωλήσεις

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν