Οριζόντια αντλία πολτού υψηλής αντοχής στη φθορά του χρωμίου

Οριζόντια αντλία πολτού υψηλής αντοχής στη φθορά του χρωμίου

Η αντλία οριζόντιας ιλύος υψηλής αντοχής στη φθορά σε χρώμιο είναι αντλίες οριζόντιου πολτού βαρέως τύπου που έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται τη μεταφορά λειαντικού και υψηλής πυκνότητας πολτού στην εξόρυξη και τη βαριά βιομηχανία.

Λεπτομέρεια προϊόντος

Η Κίνα προσάρμοσε τους κατασκευαστές οριζόντιων αντλιών πολτού υψηλής αντοχής στη φθορά του χρωμίου

Επιμένοντας στην "Υψηλή ποιότητα, έγκαιρη παράδοση, ανταγωνιστική τιμή", έχουμε δημιουργήσει μακροχρόνια συνεργασία με πελάτες τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό και λαμβάνουμε υψηλά σχόλια νέων και παλαιών πελατών για Εκπτωτική τιμή Οριζόντια Αντλία λάσπης με αντοχή στη φθορά του χρωμίου, Είστε εξακολουθείτε να ψάχνετε για ένα ποιοτικό προϊόν που να είναι σύμφωνο με την καλή εικόνα της εταιρείας σας ενώ διευρύνετε τη γκάμα των προϊόντων σας; Δοκιμάστε τα ποιοτικά προϊόντα μας. Η επιλογή σας θα αποδειχθεί έξυπνη! Εκπτωτική τιμή China Slurry Pump, Mining Pump, Με όλο και περισσότερα κινεζικά προϊόντα και λύσεις σε όλο τον κόσμο, η διεθνής μας δραστηριότητα αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς και οι οικονομικοί δείκτες αυξάνονται πολύ χρόνο με το χρόνο. Τώρα έχουμε αρκετή εμπιστοσύνη για να σας παρέχουμε καλύτερα εμπορεύματα και υπηρεσίες, επειδή ήμασταν όλο και πιο ισχυροί, ειδικοί και εμπειρία σε εγχώριους και διεθνείς κλάδους.Η αντλία οριζόντιας ιλύος υψηλής αντοχής στη φθορά σε χρώμιο είναι αντλίες οριζόντιου πολτού βαρέως τύπου που έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται τη μεταφορά λειαντικού και υψηλής πυκνότητας πολτού στην εξόρυξη και τη βαριά βιομηχανία.Τι είναι η οριζόντια αντλία πολτού υψηλής αντοχής σε φθορά χρωμίου;

Η αντλία οριζόντιας πολτού υψηλής αντοχής στη φθορά σε χρώμιο είναι αντλία οριζόντιας ιλύος βαρέως τύπου που έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται τη μεταφορά λειαντικού και υψηλής πυκνότητας πολτού στην εξόρυξη και τη βαριά βιομηχανία. Η αντλία διαθέτει στιβαρή κατασκευή από χυτοσίδηρο με αντικαταστάσιμες επενδύσεις φθοράς που διατίθενται σε 27% χρώμιο με σίδηρο, καουτσούκ ή ουρεθάνη για να ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, τύπων πολτού και συνεκτικότητας. Η αντλία διατίθεται σε μεγέθη που κυμαίνονται από 1 ίντσα (25 mm) έως 18 ίντσες (450 mm) εκκένωσης και διαθέτει καλώδιο υψηλής απόδοσης με ρυθμούς ροής από 10,8 έως 6500 m3/ώρα και κεφαλές έως 125 μέτρα για μοντέλα υψηλής κεφαλής. Όλες οι αντλίες υδαρούς πολτού υψηλής περιεκτικότητας σε χρώμιο έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν να εναλλάσσονται με τα πιο κοινά αποτυπώματα αντλίας υδαρούς πολτού που χρησιμοποιούνται από τη βιομηχανία εξόρυξης. Οι αντλίες πολτού κατασκευάζονται με χρήση υλικού υψηλότερης ποιότητας για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και η εκτεταμένη διάρκεια ζωής σε εφαρμογές βαρέως τύπου.


 High Chrome Wear Resistance Horizontal Slurry Pump


Γιατί η αντλία πολτού της Depump;


•Φορέστε χιτώνια

Μια σειρά αντικαταστάσιμων επενδύσεων φθοράς είναι διαθέσιμη σε 27% λευκό σίδερο χρωμίου, λάστιχο ουρεθάνης μας για να ταιριάζει στις απαιτήσεις συγκεκριμένων εφαρμογών και τύπων πολτού. Οι φθαρμένες επενδύσεις αντικαθίστανται εύκολα όταν απαιτείται, αφαιρώντας απλώς τους κοχλίες της μπροστινής πλάκας καλύμματος και γλιστρώντας από το μπροστινό κάλυμμα. Αυτό επιτρέπει ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας και απλή συντήρηση για το προσωπικό συντήρησης.


•Πτερωτές
Η πτερωτή διαθέτει πτερύγια αντλίας στην πίσω όψη για να αποτρέψει την ανακυκλοφορία. Οι πτερωτές διατίθενται σε 27% χρώμιο με σίδερο ή καουτσούκ για να ταιριάζουν στις απαιτήσεις του αντλούμενου προϊόντος και είναι εύκολα προσβάσιμες αφαιρώντας απλά τα μπουλόνια της μπροστινής πλάκας καλύμματος και ολισθαίνοντας το μπροστινό κάλυμμα.
 
•100% εναλλάξιμα
Όλα τα ανταλλακτικά είναι πλήρως εναλλάξιμα με την πιο κοινή σχεδίαση αντλίας πολτού στη βιομηχανία εξόρυξης. Ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας μπορούν να τοποθετηθούν σε υπάρχουσες αντλίες για βελτίωση της απόδοσης και παράταση της διάρκειας ζωής.

High Chrome Wear Resistance Horizontal Slurry PumpΠοια είναι τα χαρακτηριστικά της οριζόντιας αντλίας πολτού υψηλής αντοχής σε φθορά χρωμίου:
Σε σύγκριση με την κοινή αντλία πολτού, η οριζόντια αντλία πολτού εξόρυξης άμμου υψηλής κεφαλής έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά
•Απλή διαμόρφωση και εύκολη λειτουργία
•Εξοπλισμός φίλτρου εν σειρά θα μπορούσε να κρατήσει μεγάλες ακαθαρσίες έξω από τον εξοπλισμό και να αποτρέψει την καταστροφή της αντλίας κενού.
•Το τυπικό μοντέλο των φυτών είναι κλειστού τύπου, ώστε να χρησιμοποιούνται εξωτερικά εύκολα και να έχουν ωραία εμφάνιση
•Σε περίβλημα από σκληρό κράμα το οποίο είναι υλικό υψηλής αντοχής στη φθορά και υψηλής αντοχής στη διάβρωση. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
•Χαμηλότερος θόρυβος και κραδασμοί.

High Chrome Wear Resistance Horizontal Slurry Pump

Μπορείτε να εμπιστευτείτε πλήρως τα προϊόντα μας, τα οποία μπορούν να σας αποφέρουν περισσότερα κέρδη για την επιχείρησή σας. Το Depump είναι πάντα η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Εάν οποιαδήποτε ερώτηση είναι ευπρόσδεκτη να μας στείλει.
Καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Whatsapp:+86 156 33902712
Email: peter@deponpump.cn

High Chrome Wear Resistance Horizontal Slurry PumpHot Tags: Οριζόντια αντλία πολτού υψηλής αντοχής στη φθορά χρωμίου, κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρική, αγορά, εργοστασιακό, προσαρμοσμένο, σε απόθεμα, χύμα, μάρκες, Κίνα, Made in China, προμήθεια, φθηνό, έκπτωση, χαμηλή τιμή, αγορά με έκπτωση, τιμή, τιμοκατάλογος, Προσφορά, Νεότερο, Ποιότητα, Προηγμένη, Τελευταίες Πωλήσεις

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν