Αντλία πολτού επεξεργασίας άμμου βαρέως τύπου

Αντλία πολτού επεξεργασίας άμμου βαρέως τύπου

Η αντλία πολτού επεξεργασίας άμμου βαρέως τύπου είναι μια κοινή βιομηχανική αντλία, ορισμένοι πελάτες συχνά αντιμετωπίζουν κάποια δύσκολα προβλήματα κατά τη χρήση, αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει.

Λεπτομέρεια προϊόντος

Πέντε πλεονεκτήματα της αντλίας πολτού επεξεργασίας άμμου βαρέως τύπου

1. Η αντλία πολτού έχει υψηλή απόδοση εργασίας, λογικό σχεδιασμό του συστήματος λίπανσης και ψύξης και χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας.

2. Τα μέρη υπερχείλισης της αντλίας πολτού είναι ανθεκτικά στη φθορά, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, απαιτούν λιγότερη συντήρηση και εξοικονομούν κόστος παραγωγής.

3. Το κιβώτιο ρουλεμάν της αντλίας πολτού έχει λογική διάταξη, καλή σφράγιση και το υγρό δεν είναι εύκολο να διαρρεύσει.

4. Ο σχεδιασμός των τμημάτων υπερχείλισης της αντλίας πολτού είναι λογικός, η αποσυναρμολόγηση είναι βολική, η εξοικονόμηση ενέργειας και η μείωση της κατανάλωσης.

5. Η αντλία πολτού λειτουργεί ομαλά, με μικρή δόνηση, ευρεία δίοδο ροής και μεγάλο εύρος ρύθμισης ροής.

Heavy Duty Sand Processing Slurry Pump

Συνήθεις βλάβες και λύσεις αντλιών πολτού επεξεργασίας άμμου βαρέως τύπου

1. Η αντλία πολτού δεν μπορεί να ξεκινήσει

Συνήθεις λόγοι: η συσκευασία είναι πολύ σφιχτή, η πτερωτή έχει κολλήσει από συντρίμμια. ο άξονας της αντλίας και το ρουλεμάν είναι κεντημένα. ο άξονας της αντλίας είναι λυγισμένος.

Λύση:Ελέγξτε πρώτα την παροχή ρεύματος, στη συνέχεια χαλαρώστε τη συσκευασία και χαλαρώστε τη δεξαμενή εκτροπής νερού. αποσυναρμολογήστε για να καθαρίσετε τα συντρίμμια και τη σκουριά. διορθώστε τον άξονα της αντλίας.

2. Η αντλία πολτού επεξεργασίας άμμου βαρέως τύπου δεν απορροφά νερό

Κοινοί λόγοι: υπάρχει αέρας στην αντλία, εισαγωγή του συστήματος σωληνώσεων αναρρόφησης, εισαγωγή του στεγανοποιητικού άξονα.

Λύση:Προσθέστε μερικά μέτρα εξάτμισης, αυξήστε τη στεγανοποίηση και βεβαιωθείτε ότι ο όγκος του νερού και η πίεση του νερού στη τσιμούχα του άξονα.

Heavy Duty Sand Processing Slurry Pump

3. Υπερθέρμανση ρουλεμάν

Συνήθεις λόγοι: ο άξονας του κινητήρα και ο άξονας της αντλίας δεν είναι ομόκεντροι, το ελαστικό επίθεμα του συνδέσμου έχει καταστραφεί, το λάδι δεν είναι καθαρό ή ο θάλαμος λαδιού εισέρχεται στον πολτό.

Λύση:Ρυθμίστε την ομοκεντρικότητα του άξονα του κινητήρα και του άξονα της αντλίας, αντικαταστήστε το ελαστικό μαξιλάρι, αλλάξτε το νέο λάδι και αποτρέψτε την είσοδο του θαλάμου λαδιού στον πολτό.

4. Δόνηση και θόρυβος

Συνήθεις αιτίες: Βλάβη ρουλεμάν, εκκένωση αντλίας λόγω ανεπαρκούς παροχής υδαρούς πολτού, απόφραξη της γραμμής αναρρόφησης ή της πτερωτής.

Λύση:Ελέγξτε και αντικαταστήστε το ρουλεμάν, αυξήστε την παροχή ιλύος ή κλείστε τη βαλβίδα εξόδου της αντλίας πολτού και προσαρμόστε τα χαρακτηριστικά της αντλίας ώστε να ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά του αγωγού.

Heavy Duty Sand Processing Slurry Pump

5. Υπερθέρμανση κινητήρα

Συνήθεις λόγοι: η τάση είναι πολύ υψηλή ή χαμηλή, ο κινητήρας είναι υπερφορτωμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα και η σύνδεση του κινητήρα είναι λάθος.

Λύση:ρυθμίστε την τάση, περιορίστε τον αριθμό των εκκινήσεων, επιλέξτε σωστά τη θερμική προστασία, χρησιμοποιήστε τον κινητήρα σύμφωνα με την ανώτερη κλίμακα του κινητήρα και ελέγξτε τη σύνδεση του κινητήρα.

Heavy Duty Sand Processing Slurry Pump

Η χρήση της αντλίας πολτού δεν μπορεί να περιμένει την επισκευή ενός σφάλματος και πρέπει να δοθεί προσοχή στη συντήρηση κατά την κανονική εγκατάσταση και χρήση. Για παράδειγμα, κατά την αντικατάσταση ρουλεμάν, πρέπει να χρησιμοποιείτε κανονικά προϊόντα και να διασφαλίζετε ότι δεν υπάρχει σκόνη στα εξαρτήματα των ρουλεμάν, να βεβαιωθείτε ότι τα εξαρτήματα της αντλίας και τα συστήματα σωληνώσεων έχουν εγκατασταθεί σωστά και ομαλά και να ρυθμίζετε τη στεγανότητα της συσκευασίας ανά πάσα στιγμή.

Heavy Duty Sand Processing Slurry Pump

Τεχνικά στοιχεία τουΦυγοκεντρική αντλία πολτού άμμου

Μάρκα

DEPUMP

Τόπο καταγωγής

Hebei, Κίνα

Ιπποδύναμη

10hp-800hp

Πίεση

0,5bar-15bar, Υψηλή πίεση

Μήκος καλωδίου

Ως αίτημα πελάτη

Τάση

380V/400V/415V/460V/1160V

Max Power

15-600 kw

Εφαρμογή

Εξόρυξη / Ναυτιλία / Πλύσιμο και καθαρισμός / κ.λπ

Πηγή ενέργειας

Ηλεκτρικός

Δομή

Μονοβάθμια αντλία

Μέγεθος εξόδου

1-18 ίντσες

Θεωρία

Φυγοκεντρική αντλία

Υλικό

Υψηλό χρώμιο

Χρώμα

Ως αίτημα του πελάτη

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την αντλία ή χρειάζεστε την αντλία πολτού επεξεργασίας άμμου βαρέως τύπου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον επαγγελματία μηχανικό μας παρακάτω, θα παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις~!

Τηλέφωνο/WA: +86 150 7520 7025

Email: leo@deponpump.com

Hot Tags: Αντλία πολτού επεξεργασίας άμμου βαρέως τύπου, Κατασκευαστές, Προμηθευτές, Χονδρική, Αγορά, Εργοστάσιο, Προσαρμοσμένο, Διαθέσιμο, Χύμα, Μάρκες, Κίνα, Made in China, Προμήθεια, Φτηνές, Έκπτωση, Χαμηλή τιμή, Αγορά Έκπτωση, Τιμή, Τιμοκατάλογος, Προσφορά , Νεότερο, Ποιότητα, Προηγμένη, Τελευταίες Πωλήσεις

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν