Αντλία ιλύος βαρέως τύπου Mining Dredge Mah

Αντλία ιλύος βαρέως τύπου Mining Dredge Mah

Οι αντλίες υδαρούς πολτού Mah βαρέως τύπου βυθοκόρησης εξόρυξης είναι πρόβολες, οριζόντιες φυγοκεντρικές αντλίες πολτού. Είναι κατάλληλο για τη μεταφορά ισχυρών λειαντικών και υψηλής συγκέντρωσης πολτού σε μεταλλουργία, εξόρυξη, άνθρακα, ηλεκτρική ενέργεια, οικοδομικά υλικά, μη σιδηρούχα μέταλλα, βυθοκόρηση, αποθείωση και άλλους βιομηχανικούς τομείς. Αυτός ο τύπος αντλίας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε πολλαπλά στάδια σε σειρά.

Λεπτομέρεια προϊόντος

Πλεονεκτήματα της αντλίας υδαρούς πολτού βαρέως τύπου εξόρυξης βυθοκόρησης mah

· Το σώμα της αντλίας της αντλίας πολτού της σειράς Mah έχει αντικαταστάσιμη μεταλλική επένδυση ή ελαστική επένδυση ανθεκτική στη φθορά και η πτερωτή υιοθετεί ανθεκτικό στη φθορά μεταλλικό ή ελαστικό υλικό. Η χρήση της νέας σειράς υλικών υψηλής αντοχής Mah της εταιρείας μας μπορεί να βελτιώσει αποτελεσματικά τη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων υπερέντασης, να μειώσει σημαντικά το κόστος λειτουργίας και συντήρησης του χρήστη και να μειώσει το κόστος χρήσης του πλήρους μηχανήματος και των ανταλλακτικών από τον χρήστη.

· Η αντλία πολτού της σειράς Mah υιοθετεί ένα νέο υδραυλικό μοντέλο, το οποίο ενσωματώνει την απόδοση των αντλιών πολτού άλλων εταιρειών και έχει βελτιωμένη απόδοση σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα. Μειώστε το λειτουργικό κόστος, δημιουργώντας έτσι εξαιρετική αξία.

· Το στεγανοποιητικό άξονα της αντλίας πολτού σειράς Mah μπορεί να υιοθετήσει σφράγιση συσκευασίας, ελαστικό σφράγισμα τύπου L ή μηχανικό σφράγισμα. Η θέση της εξόδου της αντλίας μπορεί να εγκατασταθεί και να χρησιμοποιηθεί σε 45 διαστήματα και να περιστραφεί σε οκτώ διαφορετικές γωνίες για να καλύψει τις ανάγκες διαφορετικών τοποθεσιών χρηστών.
· Η αντλία πολτού της σειράς Mah υιοθετεί μια σειρά από νέες δομές, όπως βραχείς σωλήνες εισόδου και εξόδου ιμάντα, προσθήκη συσκευής ανίχνευσης θερμοκρασίας ρουλεμάν κ.λπ., η οποία είναι βολική για επιτόπια συντήρηση και συντήρηση, μειώνει σημαντικά τον χρόνο συντήρησης στο χώρο, βελτιώνει τη λειτουργία αποτελεσματικότητα και επιτυγχάνει τη δημιουργία εισοδήματος από τους χρήστες.
· Η αντλία πολτού της σειράς Mah είναι μια νέα σειρά αντλιών πολτού πέμπτης γενιάς που αναπτύχθηκε από την εταιρεία μας με βάση περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στην Ε&Α, την κατασκευή και τη χρήση. Αυτή η σειρά αντλιών πολτού ενσωματώνει υψηλή ανύψωση, ευφυΐα, ασφάλεια και αξιοπιστία, είναι η ασφαλής επιλογή του χρήστη.

Heavy duty Mining Dredge Mah Slurry Pump


Εφαρμογή
Χρησιμοποιείται κυρίως στην εξόρυξη, τη μεταλλουργία, τη δημοτική, ηλεκτρική ενέργεια, άνθρακα, πετρέλαιο, χημικά, οικοδομικά υλικά και άλλες βιομηχανίες.


Heavy duty Mining Dredge Mah Slurry Pump


Δομικά Χαρακτηριστικά
· Υιοθετεί οριζόντια και κάθετη αξονική διαιρούμενη διπλή δομή περιβλήματος αντλίας και η εσωτερική επένδυση είναι τσιμεντοειδές καρβίδιο ή καουτσούκ, το οποίο έχει καλή αντοχή στη φθορά, αντοχή στη διάβρωση και υψηλή αξιοπιστία.
· Πτερωτές από καρβίδιο ή καουτσούκ και έχουν χαμηλότερο απαιτούμενο NPSHr.
· Το συγκρότημα ρουλεμάν κυλινδρικής δομής υιοθετεί σχέδιο ρουλεμάν υψηλής χωρητικότητας και το ρουλεμάν λιπαίνεται με γράσο και λάδι για να προσαρμοστεί σε διαφορετικές συνθήκες εργασίας.
· Το κενό μεταξύ της πτερωτής και της προστατευτικής πλάκας μπορεί να ρυθμιστεί για να διασφαλιστεί η λειτουργία της αντλίας.
· Το στεγανοποιητικό άξονα υιοθετεί στεγανοποίηση συσκευασίας, βοηθητικό σφράγισμα πτερωτής και μηχανικό σφράγισμα φυσιγγίου για προσαρμογή σε διαφορετικές συνθήκες εργασίας.
· Η αντλία και ο οδηγός μπορούν να επιλέξουν άμεση μετάδοση κίνησης, κίνηση με ιμάντα V, κίνηση υδραυλικής ζεύξης και κίνηση μειωτήρα.
· Η κατεύθυνση εξόδου της αντλίας μπορεί να περιστραφεί και να εγκατασταθεί σε 8 γωνίες για να προσαρμόζεται στις διαφορετικές συνθήκες εγκατάστασης στο χώρο του ξενοδοχείου.

Heavy duty Mining Dredge Mah Slurry Pump


Η Depump σας παρέχει πάντα την καλύτερη λύση όσο μπορούσαμε.
Εάν οποιαδήποτε ερώτηση είναι ευπρόσδεκτη να μας στείλει.

Heavy duty Mining Dredge Mah Slurry Pump

Hot Tags: Αντλία πολτού βαρέως τύπου Mining Dredge Mah, Κατασκευαστές, Προμηθευτές, Χονδρική, Αγορά, Εργοστάσιο, Προσαρμοσμένο, Διαθέσιμο, Χύμα, Μάρκες, Κίνα, Κατασκευασμένο στην Κίνα, Προμήθεια, Φτηνές, Έκπτωση, Χαμηλή τιμή, Αγορά Έκπτωση, Τιμή, Τιμοκατάλογος, Προσφορά, Νεότερο, Ποιότητα, Προηγμένη, Τελευταίες Πωλήσεις

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν