Οριζόντια αντλία πολτού βαρέως τύπου

Οριζόντια αντλία πολτού βαρέως τύπου

Όλες οι οριζόντιες αντλίες πολτού βαρέως τύπου έχουν σχεδιαστεί για να είναι εναλλάξιμες με τα πιο κοινά αποτυπώματα αντλιών υδαρούς πολτού που χρησιμοποιούνται από τη βιομηχανία εξόρυξης. Οι αντλίες πολτού κατασκευάζονται με χρήση υλικού υψηλότερης ποιότητας για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και η εκτεταμένη διάρκεια ζωής σε εφαρμογές βαρέως τύπου.

Λεπτομέρεια προϊόντος

Αγοράστε υψηλής ποιότητας οριζόντια αντλία πολτού βαρέως τύπου κατασκευασμένη στην Κίνα από την Depump

Όλες οι οριζόντιες αντλίες πολτού βαρέως τύπου έχουν σχεδιαστεί για να είναι εναλλάξιμες με τα πιο κοινά αποτυπώματα αντλιών υδαρούς πολτού που χρησιμοποιούνται από τη βιομηχανία εξόρυξης. Οι αντλίες πολτού κατασκευάζονται με χρήση υλικού υψηλότερης ποιότητας για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και η εκτεταμένη διάρκεια ζωής σε εφαρμογές βαρέως τύπου.

Για να σας παρέχουμε ευκολία και να διευρύνουμε την επιχείρησή μας, έχουμε ακόμη και επιθεωρητές στο QC Crew και σας εγγυόμαστε την καλύτερη εταιρεία και λύση για την China OEM China Heavy Duty Horizontal Slurry Pump, Όλα τα εμπορεύματα εμφανίζονται με υψηλής ποιότητας και εξαιρετικά προϊόντα μετά την πώληση και Υπηρεσίες. Με προσανατολισμό στην αγορά και στον πελάτη είναι αυτό που αναζητούσαμε αμέσως μετά. Ειλικρινά αναμένετε τη συνεργασία Win-Win !China OEM China Gravel Pump, Sand Gravel Pump, Εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τις λύσεις μας ή θέλετε να συζητήσετε μια προσαρμοσμένη παραγγελία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε επιτυχημένες επιχειρηματικές σχέσεις με νέους πελάτες σε όλο τον κόσμο στο εγγύς μέλλον.


Τι είναι η οριζόντια αντλία πολτού βαρέως τύπου;

Οι βαρέως τύπου οριζόντιες αντλίες πολτού που χρησιμοποιούνται συνήθως στις μονάδες εξόρυξης, εμπλουτισμού και μεταλλουργίας έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται υγρά χημικά εναιωρήματα, λάσπη, ασβέστη, ιπτάμενη τέφρα, χαλίκι και ορυκτά προϊόντα. Οι εφαρμογές κυμαίνονται από μεταφορά έως τροφοδοσία φίλτρου πρέσας και ανατίναξη.
Οι οριζόντιες αντλίες πολτού βαρέως τύπου κατασκευάζονται με χρήση ρουλεμάν μεγάλου μεγέθους βαρέως τύπου. Τα ρουλεμάν μπορούν να λιπαίνονται με γράσο ή λάδι. Τα σχέδια είναι διαθέσιμα σε ποικιλία υλικών για να χωρέσουν όλους τους τύπους ιλύος και μπορούν να κινηθούν απευθείας με κινητήρα ή με ιμάντα ανάλογα με την εφαρμογή.


Heavy Duty Horizontal Slurry Pump

Γιατί η αντλία πολτού της Depump;


•Σύστημα ρουλεμάν: ένας άξονας μεγάλης διαμέτρου με κοντή προεξοχή ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση και συμβάλλει στη μεγάλη διάρκεια ζωής του ρουλεμάν. Απαιτούνται μόνο τέσσερις διαμπερείς βίδες για να συγκρατούν το περίβλημα τύπου φυσιγγίου στο πλαίσιο.
• Επενδύσεις: Οι εύκολα αντικαταστάσιμες επενδύσεις είναι βιδωμένες, όχι κολλημένες, στο περίβλημα για θετική προσάρτηση και ευκολία συντήρησης. Οι επενδύσεις από σκληρό μέταλλο είναι πλήρως εναλλάξιμες με ελαστομερή χυτευμένα υπό πίεση.
•Ελαστομερές στεγανοποιητικούς δακτυλίους πίσω από όλους τους αρμούς επένδυσης.
• Περίβλημα: Τα μισά περιβλήματα από χυτοσίδηρο ή όλκιμο σίδηρο με εξωτερικές ενισχυτικές νευρώσεις παρέχουν δυνατότητες υψηλής πίεσης λειτουργίας και επιπλέον μέτρο ασφάλειας.
Τα μπροστινά και πίσω καλύμματα "πτερωτή" διαθέτουν πτερύγια αντλίας που μειώνουν την ανακυκλοφορία και τη μόλυνση των σφραγίδων. Οι πτερωτές από σκληρό μέταλλο και χυτό ελαστομερές είναι πλήρως εναλλάξιμες.
• Η χύτευση στα σπειρώματα της πτερωτής δεν απαιτεί ένθετα ή παξιμάδια. Διατίθενται επίσης σχέδια υψηλής απόδοσης και υψηλής κεφαλής.
•Throatbush: η φθορά μειώνεται και η συντήρηση απλοποιείται με τη χρήση κωνικών προσόψεων ζευγαρώματος για θετική ακριβή ευθυγράμμιση κατά τη συναρμολόγηση και την απλή αφαίρεση.
•Πλαίσιο μονοκόμματος: ένα πολύ στιβαρό μονοκόμματο πλαίσιο στηρίζει το συγκρότημα ρουλεμάν και άξονα τύπου φυσιγγίου.
•Ένας εξωτερικός μηχανισμός ρύθμισης της πτερωτής παρέχεται κάτω από το περίβλημα του ρουλεμάν για εύκολη ρύθμιση της απόστασης της πτερωτής.


Heavy Duty Horizontal Slurry Pump


Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της οριζόντιας αντλίας πολτού βαρέως τύπου:
Σε σύγκριση με την κοινή αντλία πολτού, η βαρέως τύπου οριζόντια αντλία πολτού έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά
•Οι αντλίες πολτού βαρέως τύπου έχουν απλή διαμόρφωση και εύκολη λειτουργία
•Εξοπλίζει το φίλτρο σε σειρά θα μπορούσε να κρατήσει μεγάλες ακαθαρσίες έξω από τον εξοπλισμό και να αποτρέψει την καταστροφή της αντλίας κενού.
•Το τυπικό μοντέλο της αντλίας βαρέως τύπου των εγκαταστάσεων είναι κλειστού τύπου ώστε να χρησιμοποιείται εύκολα έξω και να έχει ωραία εμφάνιση

Η αντλία πολτού της Depump περιβλήθηκε από σκληρό κράμα που είναι ένα υλικό υψηλής αντοχής στη φθορά και υψηλής αντοχής στη διάβρωση. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.


Heavy Duty Horizontal Slurry Pump

Η Depump σας παρέχει πάντα την καλύτερη λύση όσο μπορούσαμε.

Εάν οποιαδήποτε ερώτηση είναι ευπρόσδεκτη να μας στείλει.
Καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Whatsapp:+86 156 33902712
Email: peter@deponpump.cn

Heavy Duty Horizontal Slurry PumpHot Tags: Οριζόντια αντλία πολτού βαρέως τύπου, Κατασκευαστές, Προμηθευτές, Χονδρική, Αγορά, Εργοστάσιο, Προσαρμοσμένο, Διαθέσιμο, Χύμα, Μάρκες, Κίνα, Κατασκευασμένο στην Κίνα, Προμήθεια, Φτηνές, Έκπτωση, Χαμηλή τιμή, Αγορά Έκπτωση, Τιμή, Τιμοκατάλογος, Προσφορά, Νεότερο, Ποιοτικό, Προηγμένο, Τελευταίες Πωλήσεις

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν