Φυγοκεντρική αντλία λάσπης λάσπης

Φυγοκεντρική αντλία λάσπης λάσπης

Μπορείτε να είστε σίγουροι για την αγορά φυγοκεντρικής αντλίας λάσπης από εμάς. Αντλία φυγοκεντρικής ισχυρής αναρρόφησης Αντλία άμμου πολτού, ηλεκτρική αντλία, αντλία αμμοχάλικου, αντλία βαρέως τύπου οριζόντια αντλία φυγοκεντρικού πολτού αντλία άμμου αντλία λάσπης

Λεπτομέρεια προϊόντος

Φυγοκεντρική αντλία λάσπης λάσπης

Οι φυγοκεντρικές οριζόντιες αντλίες πολτού σειράς MAH της σειράς MAH έχουν σχεδιαστεί για το χειρισμό πολύ λειαντικών, υψηλής πυκνότητας πολτών με εξαιρετική διάρκεια φθοράς, διατηρώντας παράλληλα την απόδοση κατά τη διάρκεια του κύκλου φθοράς παρέχοντας το καλύτερο συνολικό κόστος λειτουργίας.Η αντλία πολτού σειράς MZJ που αναπτύχθηκε από την DEPUMP είναι μια νέα γενιά αντλίας πολτού αντι-φθοράς και εξοικονόμησης ενέργειας.
Η αντλία πολτού σειράς MZJ υιοθετεί τη διεθνή προηγμένη θεωρία ροής στερεών-υγρών δύο φάσεων και ο σχεδιασμός υιοθετεί την αρχή της ελάχιστης φθοράς.
Τα εξαρτήματα ροής αυτής της σειράς αντλιών πολτού είναι κατάλληλα για τη ροή του μέσου κατάστασης με το καθορισμένο σχήμα του, μειώνοντας έτσι την υδραυλική απώλεια δίνης και πρόσκρουσης στην αντλία και κατά μήκος του αγωγού. μειώνοντας έτσι την τριβή των εξαρτημάτων ροής και μειώνοντας την αντλία Ο θόρυβος και οι κραδασμοί μετατρέπονται σε αύξηση της υδραυλικής απόδοσης.
Οι αντλίες σειράς MZJ είναι κατασκευασμένες από υψηλό χρώμιο, το οποίο είναι ανθεκτικό σε κρούση υλικό με υψηλή αντοχή στη φθορά και υψηλή αντοχή στη διάβρωση, πράγμα που σημαίνει ότι η αντλία θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Επιπλέον, αυτή η σειρά αντλιών πολτού χρησιμοποιεί επίσης ένα σύστημα αυτόματης αποσυμπίεσης για την αποφυγή διαρροής υγρού.

Οι αντλίες πολτού σειράς MZJ χρησιμοποιούνται ευρέως σε τομείς εξόρυξης, μεταλλουργίας, ηλεκτρικής ενέργειας, άνθρακα και δομικών υλικών.
Hot Tags: Centrifugal Mud Sludge Pump, Κατασκευαστές, Προμηθευτές, Χονδρικό, Αγορά, Εργοστάσιο, Προσαρμοσμένο, Διαθέσιμο, Χύμα, Μάρκες, Κίνα, Κατασκευασμένο στην Κίνα, Προμήθεια, Φτηνό, Έκπτωση, Χαμηλή τιμή, Αγορά Έκπτωση, Τιμή, Τιμοκατάλογος, Προσφορές, Νεότερο , Ποιότητα, Προηγμένες, Πιο πρόσφατες πωλήσεις

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν