Φυγοκεντρική αντλία άμμου βυθοκόρησης με αναδευτήρα

Φυγοκεντρική αντλία άμμου βυθοκόρησης με αναδευτήρα

Φυγοκεντρική αντλία άμμου Dredge με αναδευτήρα. Οι υποβρύχιες αντλίες άμμου χρησιμοποιούνται παγκοσμίως σε όλους τους τύπους βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων μικρών κερδοφόρων έργων άμμου για αποκατάσταση ή παροχή άμμου. Βιομηχανία πετρελαίου, φυσικού αερίου & καλωδίων για ειδική εφαρμογή σε ορύξεις βυθού, αφαίρεση ρύπων, αφαίρεση/εγκατάσταση πασσάλων βυθού.

Λεπτομέρεια προϊόντος

Κίνα υψηλής ποιότητας Φυγοκεντρική αντλία άμμου με αναδευτήρα κατασκευαστές και προμηθευτές


Διαθέτουμε διάφορα μοντέλα κατάλληλα για λειτουργία τόσο σε βαθιά όσο και σε ρηχά νερά, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας «εκτός νερού» ή μισής βυθισμένης. Η ανάπτυξη μπορεί να γίνει σε διάφορες εφαρμογές, όπως φορτηγίδα υπεράκτιων γερανών, τηλεχειριζόμενα υποβρύχια οχήματα, πλωτήρες ρηχών υδάτων, άμεση τοποθέτηση εκσκαφέα και παροχή υδραυλικής κίνησης. Ή, απλά αναπτύσσεται με γερανό στην ξηρά για έργα κοντά στην ακτή, στενά ποτάμια, συντήρηση λιμανιών, έργα φραγμάτων δεξαμενής.

Ανταγωνιστική τιμή για την Κίνα Φυγοκεντρική αντλία άμμου βυθοκόρησης με αναδευτήρα, μπορούμε να καλύψουμε τις διάφορες ανάγκες των πελατών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Καλωσορίζουμε νέους και παλιούς πελάτες να έρχονται να συμβουλευτούν και να διαπραγματευτούν μαζί μας. Η ικανοποίησή σας είναι το κίνητρό μας! Ας συνεργαστούμε για να γράψουμε ένα υπέροχο νέο κεφάλαιο!
Η εταιρεία μας έχει επικεντρωθεί στη στρατηγική της επωνυμίας. Η ικανοποίηση των πελατών είναι η καλύτερη διαφήμισή μας. Παρέχουμε επίσης υπηρεσία OEM για ανταγωνιστική τιμή για την Κίνα Φυγοκεντρική αντλία άμμου βυθοκόρησης με αναδευτήρα, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας και ανυπομονούμε ειλικρινά να αναπτύξουμε αμοιβαία επωφελή επιχειρηματική σχέση μαζί σας!

Μοντέλο: SS150-22-22
Παροχή: 150m3/h
Κεφάλι: 22μ
Ισχύς: 22 kw
Ταχύτητα: 980 rpm
Μέγιστη κοκκοποίηση διακοπτόμενης διέλευσης: 32 mm


 Centrifugal Dredge Sand Pump With Agitator

Centrifugal Dredge Sand Pump With Agitator

Centrifugal Dredge Sand Pump With Agitator


Πλεονεκτήματα της ανθεκτικής στην τριβή υδραυλικής υποβρύχιας αντλίας μεταφοράς στερεού πολτού1) Υψηλή παραγωγικότητα--Οι αντλίες μας έχουν σχεδιαστεί για να αντλούν υγρά που περιέχουν υψηλό ποσοστό στερεών (η μέγιστη συγκέντρωση βάρους της τέφρας μπορεί να φτάσει το 45% και η μέγιστη συγκέντρωση βάρους της σκωρίας μπορεί να φτάσει το 60%).

2) Τόσο μεγάλη διάρκεια ζωής--Τα μέρη φθοράς της αντλίας αναδευτήρα είναι όλα κατασκευασμένα με ανθεκτικά στην τριβή υλικά - σκληρό κράμα χρωμίου, έτσι ώστε οι αντλίες να έχουν καλύτερη σταθερότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

3) Διάφορα προστατευτικά - Ο κινητήρας υιοθετεί διάφορα προστατευτικά, όπως προστασία υπερθέρμανσης, προβολή ανίχνευσης εισόδου νερού και μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα σε δύσκολες συνθήκες εργασίας.

4) Μηχανική σφράγιση - Η μοναδική συσκευή μηχανικής σφράγισης μπορεί να αποτρέψει τον ηλεκτροκινητήρα από το νερό υψηλής πίεσης και τις ακαθαρσίες, επομένως μπορεί να εξασφαλιστεί υψηλή απόδοση αναρρόφησης.Χαρακτηριστικά της υδραυλικής αντλίας πολτού

1) Τα ανταλλακτικά φθοράς είναι όλα κατασκευασμένα με υλικά ανθεκτικά στην τριβή - κράμα χρωμίου, έτσι οι αντλίες έχουν καλύτερη σταθερότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

2) Η μοναδική συσκευή μηχανικής σφράγισης μπορεί να αποτρέψει τον ηλεκτρικό κινητήρα από νερό υψηλής πίεσης και ακαθαρσίες, επομένως μπορεί να εξασφαλιστεί υψηλή απόδοση αναρρόφησης.

3) Εύκολη εγκατάσταση, λειτουργία και εξοικονόμηση κόστους, αφού δεν απαιτείται επιπλέον αντλία κενού ή αντλιοστάσιο.

4) Εκτός από την κύρια πτερωτή, ένα ζεύγος πτερωτή ανάδευσης είναι εξοπλισμένο για να βοηθήσει στο σπάσιμο και την ανάμειξη της λάσπης.

5) Παρέχεται επαγγελματική υποστήριξη τεχνολογίας κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας χρήσης και συντήρησης

Centrifugal Dredge Sand Pump With Agitator

Centrifugal Dredge Sand Pump With Agitator

Πιστοποιητικό
 
Καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Whatsapp:+86 188 3028 9136
Email: norky@deponpump.cn


 Centrifugal Dredge Sand Pump With Agitator


Hot Tags: Φυγοκεντρική αντλία άμμου Dredge με αναδευτήρα, κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρική, αγορά, εργοστασιακό, προσαρμοσμένο, σε απόθεμα, χύμα, μάρκες, Κίνα, Made in China, Προμήθεια, Φτηνές, Έκπτωση, Χαμηλή τιμή, Αγορά Έκπτωση, Τιμή, Τιμοκατάλογος, Προσφορά , Νεότερο, Ποιότητα, Προηγμένη, Τελευταίες Πωλήσεις

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν